ВІТАЮ НА СВОЄМУ БЛОЗІ! КОЖНОМ ЧИТАЧЕВІ-ЙОГО КНИГУ,КОЖНІЙ КНИЗІ-ЇЇ ЧИТАЧА!"

5 квітня 2013 р.

ТРАДИЦІЇ ТА СВЯТА






ВСІХ ВІТАЮ ЗІ СВЯТОМ БЛАГОВІЩЕННЯ
 (529x699, 55Kb)
Тиха подія, котра стала основою для всіх інших подій. Особливість цього свята полягає у зустрічі Ангела із дівчиною Марією. Марія спочатку насторожено ставилась до ангела, але потім з великою покорою прийняла покликання стати матір’ю Месії.
Це святого нам пригадує про тихість події, котра стала гучною Євангелією. Пригадує скромний початок великого дійства.
Господь дуже часто поводиться із нами, людьми, у подібний спосіб. Він відкриває себе поступово. Так само поступово виявляє нам свої плани щодо нашого спасіння. Він шанує нашу недосконалу природу. Знає, що ми можемо не витримати раптових речей, які відбуваються в нашому житті і, навіть, вмерти. Тому Він нас готує і поступово все об’являє.

Деколи це буває трудністю для нас. Бо, щоб пізнати Бога, потрібно бути дуже уважним і, щоб почути Його голос, потрібно бути дуже тихим. Богородиця була такою. Саме вона нам показує приклад, якими ми маємо бути – уважними і тихими.
У такий спосіб ми зможемо розрізнити серед всього, що
бачимо і чуємо саме те, що нам дійсно потрібно, що Бог хоче для нас донести.

 (300x346, 36Kb)

Вітаю всіх з величним і світлим святом Благовіщення та щиро бажаю, щоб щастя та добро ніколи не полишало Ваші оселі . Я хочу, щоб кожний куточок нашої країни, кожна родина, кожна людина у цей день відчули радість, тепло та затишок. Нехай кожен з нас цього дня зробить бодай одну добру справу, допоможе ближньому, посміхнеться незнайомому, побажає добра друзям. І тоді весь наш світ стане хоч трохи світлішим, радісним та щасливим.
                                                                       
                           

Немає коментарів:

Дописати коментар